hilleven

Spökljud

Publicerad 2012-08-22 00:03:27 i Allmänt,

Ligger ensam i mitt rum och fönstret står på vid gavel. Man skulle kunna tro att detta hjälper till att kyla ner rummet. Men då det nu har stått öppet i cirka tre veckor, men ännu inte gett någon märkbar effekt börjar jag tvivla.
 
Det lyckades det ta sig in en ynklig pytteliten vindpust, men lyckades den nudda mig? Nej.
Istället valde den att nudda dörren. Dörren på andra sidan den långa hallen. Hallen där lampan är släckt. Dörren ska tvunget ska ge ifrån sig det knarrigaste, gnekigaste, spöklikaste ljudet när den låångsamt öppnas mot det bäcksvarta vardagsrummet.
 
"Det är bara vinden, bara vinden" 
 
Trots de tankarna ligger jag nu här med tända lampor och hoppas att Christopher ska komma hem snart.
 
I lägenheten ovanför försöker även grannen kyla ner med öppna fönster. Grannen går runt i längeheten med för stora tofflor. Långa slääpiga steg. "Gud vad jag hoppas att det är grannen som låter"
 

Nattti natt
 
 

11 till 20

Publicerad 2012-08-20 19:20:00 i Allmänt,

Elina har varit och hälsat på mig tillsammans med Theresa. De var här i två veckor och åkte hem i lördags. Känns konstigt och tråkigt att de åkt härifrån. Elina har dock lovat att komma tillbaka!! Det var väl på tiden att någon i familjen kom och hälsade på mig :)
 
Denna vecka jobbar jag 11-20 här är min lista angående detta:
  • Kommer hem ungefär runt 21 [Negativt]
  • Blir hungrig men kan inte äta både frukost/Lunch/Middag på jobbet [Negativt]
  • Får inte kliva upp mycket senare än vanligt [Negativt]
  • Har massa mail när jag kommer in [Negativt]
  • Jobbar så effektivt att jag redan gjort allt jag behöver göra idag och bara har saker att göra som väntar på andra, vilka redan har gått hem för dagen, vilket resulterar i att jag skriver listor om hur mycket jag ogillar detta shift. [Negativt]

Det var slutet på listan. Detta önskar jag mig i födelsedagspresent och var inte orolig för att jag kanske får samma av någon annan, det går bra med dubletter i år: http://www.privateislandsonline.com/

I am evil, stop laughing!

Publicerad 2012-08-03 12:58:37 i Allmänt,

Jag tänker inte ens tala om hur det gick med pengarna idag.. Men kan ju säga att vissa på HR kommer vakna upp med bölder i ansiktet imorgon. 
 
Nyss pratade jag på Skype med Ylva och Tova, det var helt underbart att få se Tova. Hon är så hilma go och knubbig. Vill komma hem och äta opp henne!! :)
 
För övrigt har jag spenderat morgonen med att spela spel.. Waiting for nothing.
"I am evil, stop laughing!"

Peppar, Peppar

Publicerad 2012-08-02 19:10:37 i Allmänt,

Har varit så less och trött på allt denna vecka.. Jobbet har krånglat in i det sista med mina pengar för denna månad. Så jävla irriterande. Kommer förhoppningsvis äntligen få pengarna imorgon (Peppar, Peppar).
 
Då kommer jag äntligen kunna köpa lite av det som jag behöver för att kunna leva normalt. Har i alla fall begärt en "move day" imorgon så ifall jag inte får pengarna får jag väl istället sitta hemma och arbeta på någon sorts förbannelse som kan passa till HR.
 
Igår såg jag en gubbe som brukar sitta en bit från jobbet och sälja små smycket och leksaker gjorda av burkar och sånt. Två poliser höll på att ta grejorna från honom och slet och rev. Gubben satt och såg jätte ledsen ut. Nu vet jag ju inte hela historien bakom det hela, men jag tycker det är konstigt att de tar någon för att sälja hantverk när andra går helt öppet och säljer sprit och droger.
 
Random bild, bara för att.

Om

Min profilbild

Hillevi

Så går det till när en norrläning nystartar i Dublin.. och drar vidare till Barcelona :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela