hilleven

Skrutt

Publicerad 2012-04-26 00:15:23 i Allmänt,

Ibland känns det som att man har oändligt mycket arbete framför sig. Men så fixar man någon grym lösning på något och plötsligt känns allt möjligt och värt igen!! Idag har det regnat och blåst hela dagen. Känns som Irland, det gör det mesta här, samma affärer, samma gator, samma hus! Får ju nästan hemlängtan.


Idag åt vi middag på Nandos och det var sjukt gott, hamnade i en disskusion om apple och föreslog att kanske anledningen till att killen jag disskuterade meds Iphone inte kunde koppla upp sig mot internet, var att apple inte supportade fodralet han köpt till den. Tror fortfarande att jag vann argumentet ;)


(a)

Manchester

Publicerad 2012-04-24 23:19:51 i Allmänt,

I torsdag "frågade" min team leader mig om jag ville åka till UK mycket tidigare än planerat, vilket inebar tre dagar senare (var mer en snäll tillsägelse att de behövde att jag åkte). Jag bor i en super snygg lägenhet och får käka ute och åka taxi på jobbets bekostnad, så det är inte som att jag klagar. Har en säng som får mig att känna mig som jag sover på ett moln! Vaknat på helt o håller fel håll, men det gör inget, för jag är liten och sängen är stor!

Det går dessutom jätte bra att jobba härifrån, jag är quality manager och har så mycket mer tid att både fokusera på det och leta reda på lösningar för andra saker när jag jobbar härifrån. Normalt så får jag nästan inget annat gjort än att hjälpa folket.

Finns så mycket att fixa och dona med att ibland vet man inte vart man ska börja, men bara den biten vi har kommit nu är så mycket stabilare och bättre än den grund IBM hade för detta project. Här har man chansen att ta saker i egna händer och hitta lösningar för att förbättra!! Det jag gillar mest av allt med mitt jobb :)


stress, stress, stress fortfarande men på ett bra sätt!!

Inte stressigt alls är däremot maten jag och de andra som jobbar på detta projekt har käkat idag och igår. Riktigt god indiskt och vin.Bästa att avsluta en lång dag med!





Om

Min profilbild

Hillevi

Så går det till när en norrläning nystartar i Dublin.. och drar vidare till Barcelona :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela