hilleven

freaking awesome!!

Publicerad 2010-09-30 19:52:30 i Allmänt,

Whiio, Whiio, Whiio! (ambulans ljud som jag gör i lyckorus)! Så jävla underbart! Jag fick jobbet på IBM :D Såå glad att jag fick det!! Nu ska jag bara skriva på lite papper, sen börjar jag direkt på måndag! Vet ni vad jag tänker göra? jag tänker shoppa! hihi, just det!! Nu behöver jag inte snåla lika mycket som förut.. För nu är jag inte arbetslös längre!!! :D YEEY!♥ Så jäkla glad!

So damn cute

Publicerad 2010-09-30 17:38:27 i Allmänt,

Såg How to train your dragon igår. Var ju tvungen att se den eftersom det är en dreamworks film. haha, sötaste draken! Den såg ut som ett skelögt litet monster och betedde sig som en katt och en hund på samma gång. Söt film!

sötaste
Jag är hungrig men orkar inte göra mat. Mitt vanliga dilemma. Det kommer sluta med att jag får jätte ont i magen när jag väl äter. Jag saknar snus nått fruktansvärt idag, tänk vad underbart det skulle vara att ha en riktigt fiiin ETTAN! Kan inte tänka mig nått som skulle sitta bättre faktiskt. Jo en dos Johanna. Saknar min brud som dratt till Berlin ♥


Se så bra vi passar ihop!
mm, very old pic.. I know.

"Akta polisen kommer!!" "eh, vad är det?"

Publicerad 2010-09-30 14:57:47 i Allmänt,

Nu har jag ett missat samtal. Jag tycker inte om att ha missade samtal, för vet inte någon sida man kan kolla upp nummer på här. Men så tänkte jag att antingen är det någon som ringer från IBM, eller så är det någon som ringer från manpower. Eller så är det någon som ringer från någon annan rekryteringsfirma. Så jag får väl lov att ringa upp utan att veta vem det kan vara då.

Visste du föresten att Irland har två språk. Så på alla skyltar överallt står det först på engelska och sedan på det keltiska språket (vet inte riktigt hur man stavar namnet på det språket). Så kanske jag lär mig ett nytt språk snart ;) hehe, de två orden jag kan hittills är Lána = buss och Garda = polis. Hehe, kanske inte de mest användbara orden att kunna. Men nu vet jag i alla fall vad folk menar om de skriker garda om jag håller på med något olagligt ;) hahaha. Men om någon annan håller på med något olagligt och jag skriker ett varnande "POLIS!" då kanske inte de fattar och åker fast? Folk kallar tydligen polisen för garda fast att inte många direkt använder språket. Dessutom står det "garda" på poliserna som patrullerar gatorna.



Nu tog jag ett litet uppehåll i skrivandet, duschade, rakade benen (man kanske borde göra laser för att slippa den skiten, hehe), rengjorde piercingen och försökte ringa upp den jag missat samtal från. Men det gick såklart inte. Personen som ringt mig var tydligen på möte och hade kopplat på telefonsvararen. Inget info om vem personen var fick man heller. Suck.
jag kanske borde tröstshoppa lite.

Millions Rallied to Free Nelson Mandela and South Africa. Now it's Burma's Turn.

Publicerad 2010-09-29 13:45:53 i Allmänt,

Detta är en film som alla borde se. För det hon pratar om är verkligheten och någons vardag! Så se inte på denna film utan att förstå att det hon säger berör ett helt land fullt med människor. Människor, vilka många av dem inte går en dag utan att måsta kämpa för sin överlevnad. Detta berör oss för att det är våra (fria) länder som har möjligheten att göra skillnad.



Wai Hnin är bara 21 år gammal. Hur skulle det kännas om det var din pappa som satt fången som politisk fånge i ett land där politiska fångar inte har några rättigheter? Jag beundrar henne nå fruktansvärt, att komma till ett nytt land kan inte vara det lättaste. Men att dessutom från det nya landet kämpa för sitt lands frihet är både modigt och beundransvärt. http://www.bmycharity.com/V2/jumpforfreedom

‎"Please use your liberty to promote ours."
~ Aung San Suu Kyi

Helt enkelt så galen att man måste hållas bunden.

Publicerad 2010-09-28 21:07:02 i Allmänt,

Spelade the sims idag, så blev simmen på smällen. Så fick simmen föräldraledigt och var tvungen att vara hemma från jobbet. Så fick simmen den negative effekten "bindgalen" för att hon inte hade lämnat huset på så länge. Vad fan är de tänkte jag, och googlade. Bindgalen = "Den högsta möjliga nivån av galenskap. Helt enkelt så galen att man måste hållas bunden". Tyckte inte man behövde hålla henne bunden.. men.. Är det så folk blir när de får ungar?

Nu har jag slutat vara beroende av snus och är beroende av dessa istället:

Är det ett framsteg eller inte?

Nu har vi iaf köpt russin. För russin är gott. Du är konstig om du inte tycker om russin.

dress for success

Publicerad 2010-09-28 14:32:57 i Allmänt,

Tog en taxi ut till Ballycoolin Industrial Estate kostade mig 20 Men det var det ju lätt värt för att hitta rätt och komma i tid. Så kom jag alltså fram i tid och hittade rätt. Det satt en otrevlig tant i receptionen. Men sen kom det en gubbe, han var snäll. Sedan kom de jag skulle ha intervjun med och jag tyckte att det gick jätte bra! Nu återstår att se vad de tyckte. hehe.

Hade kavaj på mig, är det dress for success?


Dessutom hade jag kammat mig, så jag var inte såhär rufsig i håret.

tattoo time?

Publicerad 2010-09-27 14:28:34 i Allmänt,

Igår tatuerade sig Peter/Björn och innan det så tatuerade sig Andreas i lördags. Det får mig lite sugen på att göra det också. Fast jag vet inte om jag skulle våga det. Eller kunna hitta något så pass snyggt att tatuera så att jag skulle vilja ha kvar det forever liksom. Tror det kommer dröja ett lååångt tag innan jag skulle göra det, men om jag skulle göra det så skulle jag vilja att tatueringen satt på typ samma ställe som denna (skulle inte se ut sådär dock), tänker bara på placeringen nu:


Men då undrar jag något, om denna brud blir gravid någon gång, blir inte tatueringen typ sabbad då? Jag menar den borde ju typ tänjas ut då magen blir stor?? Inte för att jag planerar att skaffa barn, höhö. Men jag menar nån gång i framtiden typ, så är det någon som vet om den liksom kommer se fördjäflig ut efteråt eller om den typ går tillbaka o ser normal ut sedan? Nu är det ju bara en liten del av tatueringen som är över magen, men ändå.

Min piercing är skadat röd och svullen idag föresten, aj, aj, aj! Den har typ blivit misshandlad.
Min dator verkar också ha blivit misshandlad, den har blivit helt glapp i uttaget man sätter in laddaren. Så nu får den bara ström from time to time.. Det är inte vidare kul. Nu är alltså 3 av 8 uttag på min dator trasiga. Kul jul. Verkligen

Måste förresten tillägga: GRATTIS TILL KRISTINA som fyller år idag! Känns som om det var igår vi dödade myror tillsammans ;)

needar en butler.

Publicerad 2010-09-27 10:23:20 i Allmänt,

Vill rulla ihop mig till en boll under täcket, dra upp elementet och låtsas som att det inte är morgon. Fast så kan man ju inte göra. Klev upp för en timme sedan, men känner fortfarande för att göra så. Inte för att jag är trött, är bara så jäkla iskallt här!! Tog en dusch också BIG MISTAKE nu fryser jag tjugo gånger mer än innan. Vill ha hett, ångande, underbart kaffe men kaffe bryggaren är nere. Nere är det svinkallt. Hur gör man då? Får jag inte kaffe snart så dör jag. Så måste nog trotsa kylan... Suck. Sånahära gånger man skulle haft en butler. Ska skriva upp det på inköpslistan. Han ska ha en engelsk överklass dialekt.


Såhär flurigt hår har jag nu.


Är lite små hungrig också.
Igår köpte vi varmkorv på bion, så var dom enorma. Korven låg typ i en baguette. Det var vår middag. Neej, eftersom jag tydligen glömt att köpa butler så ska jag gå och göra mitt eget kaffe nu. Det kommer vara så starkt och svart att muggen kommer vara nära upplösning.

mmmHHMmmm!

Publicerad 2010-09-26 22:58:47 i Allmänt,

Aaa Filmen var het! och så här söt är jag i 3D glasögon:

HÖH, nej ingen hit kanske.
Men det var roligt att kolla i alla fall och glasögonen är roliga att leka med!! Vilken seg dag jag har haft i övrigt, känner mig skapligt sleten efter gårdagen.. Eller ja, gårnatten.
På morgonen:
Hille- "asså, har ingen av de andra kommit hem?! Jag har inte vaknat och hört någon komma"
Marcus- "Whaat, Mattias var ju fan in hit och börja berätta om fighten på festen, skrek som fan och gjorde en massa ljudeffekter. VAKNADE DU INTE AV DE?"
Hille- "heh, nee jag märkte inte nått"

Men vi lyckades i alla fall städa rätt mycket idag, både vårt rum och köket o vardagsrummet. Plus att kartongerna verkar väck nu.. Då kanske jag slipper att bli kartongmördad igen! :) Är lite nervöös inför intervjuen jag ska ha på tisdag nu. Får jag inte jobbet blir jag såhär ledsen:

Mhm, nu ska jag se vad 17 pojkarna gör på nedervåningen.

bara öl

Publicerad 2010-09-26 16:23:32 i Allmänt,

Igår såg jag stället jag lätt ska bo på snart (eller något liknande). Några x-box killar hade fest. De bodde i sjukt hett penthouse! Yes, var inget fel på den utsikten. Alla åkte tydligen på däng efter vi dratt därifrån, så kanske bra att vi gick ut tidigt. hehe. Idag vill jag  äta chips och ligga och halvsova hela dagen. Men allt man önskar kan man inte få. Måste städa upp lite här.. Heh.

Idag ska vi gå på bio. Ska se Resident Evil, hoppas den är nice. Några snygga killar iaf.



Denna lapp sitter på vårt kylskåp.
(nej, inte jag som satt upp den o inte menat till mig, höh)

"I'm a pulling-my-penis-out-in-front-of-you-ophobe"

Publicerad 2010-09-25 00:06:41 i Allmänt,

Idag har jag tvättat. Det är inte så lätt att få sakerna torra här.. Jag hängde upp lite på vår bakgård, men allt fick inte plats där. (Plus att det inte känns så säkert att hänga ut en massa tvätt när det kan börja regna, eller storma vilken sekund som helst) Så nu hänger det tvätt på helt olämpliga ställen i huset, där de kommer ta hundrafemtio år för det att torka. På den tiden hinner törnrosa vakna upp. Så har jag pluggat lite inför min intervju också. Fast ska plugga på ännu mer, fick några "interview preparations" dokument från killen som fixade intervjun. Ska vara duktig och kunna allt det för att maxa mina chanser.

Idag har jag sett anger management för andra gången på mindre än en månad. Den var fortfarande bra. Sen var Mattias klar med att färga öronen så kom han och bytte kanal när filmen var slut. Bytte till den andra comedy central (som visar samma saker som den första men ca en halvtimma senare) Så då såg jag anger management för andra gången på några minuter.. Den var inte bra längre. Jag gick därifrån. Men roligast är lätt: "are you a homophobe Dave? No I'm a pulling my penis out in front of you ophobe"

Btw, för er som undrar vad "hilleven" står för, så är det vad Milet och Lulu kallade mig.


Hillevi, verkar inte vara lätt att uttala på något språk
;)

Fy vilken längtan jag får av att kolla på den bilden. Får även verkligen panik över "valet" som snart ska vara i deras hemland. Vad arg man kan bli på världen ibland. Men det värmer även att veta att så pass många länder för en gångs skull engagerar sig. Tror ändå inte att några drastiska förändringar kommer att ske, men man kan alltid hålla hoppet uppe. ♥ Mitt hopp kommer då aldrig dö.

Borde man vara ute sådär när de är fredag o allt?
Nee, inte idag.. Får se hur det blir imorgon. Då är det tydligen feeest!!

peace.

Overkill

Publicerad 2010-09-24 00:56:39 i Allmänt,

Jaha, så låg jag på sängen, helt snäll och glad. Hade inte gjort någon något ont. Så kommer det in två feta kartonger genom dörren. Efter en lång kamp inser jag att jag inte kan vinna... Och det slutar med att jag ser ut såhär:

Ser ni ens mina fötter där under?!?

Det var lite overkill tycker jag. Vad roligt det är att bo med killar.

Jag skäms över er.

Publicerad 2010-09-23 17:22:21 i Allmänt,

Fick ett samtal från manpower killen jag pratade med i veckan. Han berättade att IBM ville ha en intervju med mig nästa vecka!! Hoppas verkligen det går bra!! Det får det så lov att göra!! För dom vill jag verkligen jobba för! :) Undra vad jag ska ha på mig... Min dator beter sig föresten illa. Fy och skäms på den!


Idag fyller min mamma år.
HIPP HIPP HURRA TILL DIG och ett stort GRATTIS! :)


Sen undrar jag vad fan det är för folk jag känner egentligen?? Hur kommer det sig att folk skicka inbjudningar till typ "stöd SD" grupper till mig?? VAD I HELVETE? Får jag fler sådana kommer jag ta bort de personerna som vänner. Visst kan folk vara hjärntvättade, inskränkta och allmänt obegåvade. Men wtf? Har ni varit in på de sidorna och läst vad det står på dem???! Inte lite naiv man måste vara för att svälja det som står där.
JAG SKÄMS ÖVER ER SOM SKICKAT DESSA INBJUDNINGAR.

Drunkna eller bryta armarna?

Publicerad 2010-09-22 20:48:23 i Allmänt,

Om jag skulle gå ut, gapa och luta huvudet bakåt så skulle jag drunkna efter några sekunder. Ungefär så mycket regnar det just nu. Jag skulle se ut som en kalkon. Har inte sett så mycket regn någon annan stans än Thailand tror jag. Jag hoppas att dom är bra på att bygga hus här. Annars kanske taket ger efter och rammlar ner på oss?! Jag har i alla fall kommit fram till att det är trafiken som gör att det far ambulanser här hela tiden. Eller kanske en blandning av trafik och öl?


Idag var vi på café sol. Jag köpte en latte (eller ja.. Marcus köpte en åt mig).. Valde storlek medium.. WTF den var enorm?! :D hehe, hade itne jag nått emot men.. Hur fan ser den stora ut liksom?

Idag saknar jag min lilla bror ♥

Efter att jag svullat i mig latten gick jag till mitt jobb möte! Det gick jätte bra, hon jag pratade med var jätte trevlig och tipsade och hjälpte mig en massa. Plus att hon skulle rekomendera mig och lägga fram mig "i ett bra ljus" för företaget. Hon hade krulligt rött hår.


Så jag är nöjd med idag. Även om jag dör lite varje gång jag går omkring i centrum utan att kunna shoppa tills jag bryter armarna. Förhoppningsvis har jag ett jobb snart.hehe, är i alla fall på G nu när jag har pratat med henne, plus att jag fick en telefon intervju igår också!! Han skulle också rekomedera mig så hoppas, hoppas!!


tio minuter en kvart

Publicerad 2010-09-21 16:18:03 i Allmänt,

Hillevi- "jag trodde fan inte att jag skulle tordas"
Mattias- "va?"
Hillevi- "jag trodde inte att jag skulle tordas"
Mattias- "vaddå?"
Hillevi- "jag trodde inte jag skulle tordas göra det"
Mattias- "eh?"
Marcus- "hon trodde inte att hon skulle våga"
Mattias- "jaha, fan jag trodde hon sa tordas, jag tänkte typ att det var nått konstigt norrländskt ord"
Hillevi/Marcus- "jag/hon sa det"
Mattias- "jaha, fan jag tänkte att jag blivit döv eller nått våga/tordas, är en jäkla skillnad"

Idag skickade jag in en jobbansökan, tio min senare ringer en kvinna upp mig och vill att jag ska komma in på intervju imorgon! Soft liksom. Har gjort femhundra miljoner tester idag också.. Känns det som. Alla vill kolla ens it skills ju. Detta jobbet var iaf på "nybörjar nivå" typ. Så då får man lära sig allt innan! whii. As bra ju. Får hoppas jag itne gör bort mig imorgon och att det går bra. Hoppas det går bra att hitta till henne också! Har föresten fått sjukt mycket mail och ett annat samtal idag också! Får se hur det går med dom, om jag får fler intervjuer. Väntar också på att en kille från Hp som jag pratade med förra veckan ska höra av sig.

VAKNADE CA 3 GÅNGER I NATT
Av att jag gallskrek typ "aj, aj, aj, aj, aaaj!" för att jag råkat nudda piercingen i sömnen.

Cheers



Gör folk illa sig konstant i Dublin föresten? Ambluanser är typ vanligare att se än taxibilar?!
Kanske dricker Irländare för mycket öl så dom skadar sig. Eller så får de däng av pysslingar?


THE TEMPLE BAR

Igår såg jag en guinness tankbil. Guinness är inte gott.

Är svart det nya svart?

Publicerad 2010-09-21 01:26:22 i Allmänt,

Idag när jag gjorde min piercing så tog vi en promenad runt omkring i nästan hela Dublin city centre, det är väldigt fint här alltså!! Men varför var alla svartklädda?! Seriöst, kanske 70% av alla människor var svartklädda från topp till tå. Är svart det nya svart? Eller sörjer Dublin?

Har ni föresten sett The Expendables? VILKEN JÄKLA GO ACTIONRULLE!

Eller film kanske inte kan kallas "rullar" längre?


Det här har jag lekt med idag,( ja, det var kul):








Oh, yeah. Seru min piercing? ;)



Hade du kul Hille?:
Hihi, jaa det hade jag!!

Belly button

Publicerad 2010-09-20 18:26:42 i Allmänt,

Hej allihopa!!

 

IHH, GISSA VAD JAG GJORT IDAG?!

Yes, that's right! Jag har piercat min belly button!!

 

Gjorde det ont?? Nej gjorde inte särskillt ont alls, inte så ont som man skulle kunna föreställa sig att sticka ett hål genom huden skulle kunna göra. Stack bara till lite men var inte farligt alls. Däremot så trodde jag att det skulle göra ont och därför blev jag helt skakig och yr. Så fick ligga ner en lång stund efteråt för att inte svimma. Fick en klubba också! hihi. Sen gick vi och åt buffé på en kinarestaurang efteråt. Det var goooott! Känner mig stolt för att jag inte freakade och sprang därifrån. Tur att det var en jäkligt schysst kille som nog var väldigt vid nervösa personer, som piercade. Här är lite fler bilder på hur det blev:

Hihi. stolt att jag vågade.
Det ömmar dock ganska mycket nu, fast det var det värt!

PS: efter i går kväll funderar jag på att aldrig mer berätta för något att jag är Svensk.

Att gå till Subway

Publicerad 2010-09-19 19:24:51 i Allmänt,

Kände idag att vi var värda att få något riktigt gott att äta. Så gick till Subway för att få en riktigt god macka. yes det var gott!! (haha, även att vi gick till donken också och köpte varsin cheeseburgare, fetton). I vilket fall så gick vi dit, medan vi var inne och beställde maten började det att regna. På vägen hem han jag bli helt dyblöt!! och var typ floder på gatorna!! Tur att vi bor så nära, hehe. Känns inte lite Irländskt att det kommer skurar sådär nån gång om dagen.. Är åtminstone varmt ute!!!

IMORGON SKA JAG GÖRA NÅGOT RIKTIGT KUUL, NÅGOT SOM JAG HAR VELAT GÖRA JÄTTE LÄNGE!! WHIHI!!♥


adidas is the shit.

Leprechaun

Publicerad 2010-09-19 19:12:13 i Allmänt,

Okej, jag snusade hela kvällen igår. HELA KVÄLLEN. Dumma, dumma, dumma Peter (can't say I didn't like it though).. Stora feta baksnusar, riktigt fint såg det ut. Jäklar vilken kväll! Mår inte prima idag kanske men det var det värt! Blev en hel del svettig dans (det känns faktiskt som om jag har sprungit ett maratonlopp eller något, efter all den dansen) och en och annan öl (och faktiskt ett jobb tips!!?).  Förfest hos grannarna och efterfest hos grannarna. Party på McGowans!! Riktigt trevlig kväll var det och jag hade sjukt kul!!

En massa pysslingar. Var såklart en massa pysslinga överallt, men jag hittade inget pysslingguld..Tyvärr. Det är möjligt att jag är en pyssling också. Det är kanske möjligt att det svarta djuret Hampus såg i köket var en pyssling också. Vi måste hålla köksdörren stängd.



Vem har trampat i smöret?


I Dublin är vispar tydligen bara för de lite "finare"

Publicerad 2010-09-18 19:50:37 i Allmänt,

-"Jag saknar dig min vän"
-"jag saknar dig också Hillevi, du vet att vi borde vara tillsammans"
-"ja, jag vet.. Har drömt om dig hela natten.."
-"bara denna natt?"
-"nej.. snyft, igår natt också, då vaknade jag mitt i natten och kände att jag behöver dig"
-"Så ja Hille, ta det lugnt nu, du VET ju att du behöver mig, vi behöver liksom varandra"
-"ja jag vet, jag vet, det känns jobbigt att vara utan dig, du är så underbar!"
-"ja, det är jag verkligen och du borde inte föreneka att du behöver mig"
-"ja, ja, jaa. Jag vet men jag är less på att vara så beroende av dig!! vad är det för magisk kraft du har över mig?!"
-"nikotin min vän, jag är helt fullproppad med magisk, beroendeframkallande nikotin"
-"jävla snus jävel. Jag vill inte ha dig någe mera!!"

Ser de inte vidrigt goda ut?

Idag har jag stekt pannkakor. Då menar jag inte lite pannkakor heller! En REJÄL hög gjorde jag! Tyvärr så hade vi inte direkt några lämpliga köksredskap..
Hade ingen skål för att blanda smeten i, använde en kastrull.
Hade inget mått för att mäta med, skrev till grannen "har du ett deciliter mått?" "Nej." Använde en creme fraiche burk.
Hade ingen visp, skrev till grannen "har du en visp?" "we dont have any of your fancy whisking equipment here". Använde en gaffel.

Men det blev jätte goda pannkakor!! (stolt) och Peter/Björn (inte säker på vad man ska kalla honom idag) hade hjortronsylt, så blev grädde och hjortronsylt till pannkakorna! Hjortronsylt får mig att tänka på farmor. Hos farmor får man glass med varm hjortronsylt.



















Glass med hjortronsylt= farmor :)

Fredagsmys

Publicerad 2010-09-17 19:13:55 i Allmänt,


Idag är det fredag vet du vad det betyder?
Det betyder att man får vara onyttig om man känner för det! och man får lata sig en massa om man vill det! Eller hur? I alla fall på kvällen! Så vi har varit till affären och köpt Ben & Jerrys! DAMN så gott det är!! Är ju sinnessjukt. Det känns lite som en synd att äta det faktiskt. ♥
Men det är väldigt mättande också, så vi har bara ätt jätte lite av den. Blev en cookie Dough.
I och för sig så gjorde vi indisk lamgryta med ris som vi åt innan. Så kanske därför vi inte orkade äta så mycket.

Men fredag kan ju betyda att det är dags för mig att dricka min första öl i Dublin. Dags att ta reda på om ryktena om Irländare och deras drickande stämmer? Hehe, grannarna ska ha fest så kanske får reda på det ikväll!! heh.

BTW:

http://www.youtube.com/watch?v=YBcu8YWs7uM
Är inte det en underbar låt och en grym video!? Jag kommer snart kunna tyska om inte jag slutar lyssna på
Rammstein. heheh.


Denna tänkte jag göra till min!

Prince of Persia

Publicerad 2010-09-17 14:37:04 i Allmänt,

Såg Prince of Persia: The Sands of Time. Jäkligt snygg och coolt gjord film! inget fel på Jake Gyllenhaal heller!! hehe.


mums.
Lätt  en film värd att se, för er som inte gjort det.

Vad mkt man uppskattar livet efter man trott att man ska dö.

Publicerad 2010-09-16 23:12:37 i Allmänt,

GALEN jävla kväll.
Mattias kommer hem vid sju tiden. "har du hört nått från Marcus?" Jag som inte har hört något från honom säger "huh?". Så berättar han att Marcus på något sätt lyckas skallat ett träd och fick åka ambulans från jobbet idag... o.0
Vid nio är Marcus fortfarande inte hemma och hans telefon ligger liksom här hemma.. Han hade heller inga pengar på sig och hade tydligen blivit skjutsad till ett sjukhus långt borta.

Sen efter en halvtimma eller så kommer en taxi och Marcus helt sliten kommer hem. Eftersom han inte har något kort atm så satte jag mig i taxin för att följa med honom til en bankomat och betala chaffören. Så hoppar jag ut och ställer mig och väntar bakom en kille som håller på att ta ut pengar. Bredvid mig kommer det en annan kille som ställer sig rätt nära.. Jag tänker typ "fan, håller han på med då? trängs inte.. Pucko". Så är killen framför mig klar och vänder sig för att gå. Då drar snubben bredvid upp en pistol och skriker "GIVE ME THE FUCKING MONEY!"

HÖLL PÅ ATT FUCKING SKITA NER MIG!! och var säker på att jag skulle bli nerskjuten av den jävla dåren!!
... Men så börjar han skratta typ.. Är typ en polare åt killen som tog ut pengar som skulle skämta?!?!?!

JA JÄVLA KUL SKÄMT, BASTARD!



Skulle inte säga nej till en sån här.


och definitivt inte domma.

och skulle absolut kunna behöva en sån där.


JAG SKAKAR TYP FORTFARANDE, MEN LIGGER ÅTMINSTONE INTE BLODIG PÅ TROTTOAREN..




Nu ska vi dela en sån här. Fast inte på den tallriken.. Tallriken där ser inte fräsch ut. Men det där är faktiskt en pizza jag käkade med min sötnöt Johanna, när vi rymde till Karlskrona. Hihi

Monster

Publicerad 2010-09-16 14:45:30 i Allmänt,

monster är kanske inte världens bästa sida att söka efter jobb på... De har så krångliga sätt att leta reda på jobben på att man typ blir less och tröttnar.. Så börjar man leta på en annan sida istället. Men monster verkar ändå rätt bra på att få arbetsgivare att hitta arbetssökande!
Fick ett mail igår från någon som ville berätta för mig om en helpdesk / call logger role. Nice, nice.. Fick ett liknande mail från något annat företag som har med IT och support att göra idag med. Hehe.. Men jag är ingen expert på it kanske.. Nu har jag två onlinetest att göra för att visa mina tekniska skills.
well, wish me luck. För det är riktigt bra erbjudanden för de som är kunniga. Antar att man får någon sorts utblidning innan så hoppas att man inte måste vara sååå tec liksom.


IT nörden? Njaaaee. Vi får väl se hur de blir med de ;)

Så här kanske jag skulle se ut på jobbet.

Irish coffee = Irish coffee?

Publicerad 2010-09-15 20:09:23 i Allmänt,

Skulle köpa kaffe idag.. Men självklart var jag väldigt misstänksam mot att köpa kaffe här... Britterna är inte direkt kända för att ha bra kaffe? och min tidigare erfarenheter av kaffe här omkring fick mig att satsa på det enda kaffemärket som jag faktiskt kände igen, det var lavAzza vilket man ju faktiskt har druckit några gånger. Det var liksom det ENDA kaffet som jag sett förut? Förutom instantkaffe då, där det faktiskt fanns några kända märken.
Hur som helst så var många av dem märkta som "irländskt kaffe" haha, är det liksom gjort i irland då, eller typ nått sånt, eller är det en skvätt whiskey och lite grädde nermixat?! Så man får en extra kick sådär på morgonkvisten! ;D

Att köpa kaffe märkt "tesco" kändes inte som en jätte hit. Hur som helst blev det lavAzza och det är det inget fel på! Har inte druckit kaffe sen jag kom hit (vet inte vad killarna jag bor med gör för att överleva?!) så det var freaking underbart att dricka några koppar.. eller kannor..!

Stod en gammal kaffebrygg som dom som bott här tidigare lämnat, jag undersökte den o tyckte den verkade helt OK innan jag köpte kaffet.. Men så fattade jag varför dom lämnat den, fanns inget lock på själva kannan, så får stå o trycka med en gaffel mellan kannan o bryggen för att kaffet ska kunna rinna ner! haha, LÄTT VÄRT!


PS: hittils idag har jag bara tagit 4st niquitin mint tabletter?! Måste säga att jag är sjukt stolt över mig själv! Det rekomendereade är att man ska ta minst 9st varje dag i början (och det gäller alltså för rökning, vilket har mycket mindre nicotin än snus). Har inte tagit så få medvetet dock, har bara varit busy så att jag inte tänkt på att ta några och har inte känt nått särskillt behov av att ta några heller.. Men ändå, jag är sjukt grym! :)



NO MORE OF U GUYS

Göra det beboligt.

Publicerad 2010-09-15 15:41:53 i Allmänt,

Hille: Tycker jag det är kul att dammsuga heltäckningsmattor?
Hille: Jaa, verkligen!! det roligaste som finns!!
(IRONI, vad fan är det med britter o deras heltäckningsmattor egentligen??)

Hille: ja nu är toaletten ren också, hur lyckades jag få den ren?
Hille: Det gjorde jag inte, jag blekte bara skiten ur den!! (literally...) =/

Idag har jag städat övervåningen, det innebär att jag alltså har städat "hallen" uppe och toaletten.. Det var inte det fräschaste jag gjort.. Kanske en av de äckligaste sakerna jag nånsin gjort.. Alltså förutom att jag har använt den där toaletten de senaste tre dagarna.. EEEW!!!
Igår städade jag köket och vardagsrummet nere.. Så nu går det faktiskt att bo här!! :D Fast sen så bor jag ju med fyra killar.. Så vet inte hur länge det liksom kommer vara så.

Vårt hus påminner mig föresten om nått The sims hus.. Ni vet dom som är färdigbyggda när man börjar spelet, typ udda formade väggar och ganska tajt med plats fast det mesta får plats ändå. Iaf på övervåningen påminner det om ett av dom. Hehe, fast snyggare kanske, för dom som gör The sims är ju sämst på att välja tapeter o sånt..

Har sökt en massa jobb också sen jag kom hit! Hoppas på att höra något från några snart! Ska även gå runt o höra med ställen som har skyltar om att de behöver personal i fönsterna! :)

önskar jag hade lite handsprit här efter att ha städat.. Fast stod på tvålen att den var 99.9% bakteriedödande.. Får hoppas att de stämmer :)

Såhär kanske jag ser ut när jag städar... Eller är det när man bakar & lagar mat man använder förkläde? eh, whatever, ser iaf ut som en riktig housewife och dom ägnar sig väl åt städning också förutom matlagning.

Jag dog.

Publicerad 2010-09-15 01:11:41 i Allmänt,

Piinsamt! Idag gav Marcus mig sitt kort och sa åt mig att handla lite grejer.. Så hade han skrivit koden fel -.-
Skitpinsamt!! När jag stod o tryckte fel kod i kassan!! Sen blev det ju inte bättre  av att det är fetaste kön och hon i kassan tar kortet och säger "men det här är inte ditt kort va?!" Jag typ, "eh, nej det är min pojkväns.."
Så vart hon typ sur på mig. =(

Snus

Publicerad 2010-09-14 20:00:37 i Allmänt,

Heeej


ÅÅH! HARU SNUS?!




Kanjafåen, snääälla?



Meh, jag sa ju snälla!



Nähä.. SNYFT.


ÄHH! SCREW IT!

HÄR SER NI FAKTISKT EN SOM HAR VARIT UTAN SNUS I TVÅ HELA DAGAR UTAN ATT GRÅTIT, UTAN ATT SLAGIT SÖNDER NÅGOT, UTAN ATT VARIT DEPRIMERAD, UTAN ATT DRÖMMA MASSA VIDRIGA MARDRÖMMAR, UTAN ATT ENS KÄNNA BEHOVET!!
NIQUITIN MINT FTW!

Säkerhetsreklam

Publicerad 2010-09-13 22:25:49 i Allmänt,

Går sjukt mycket säkerhetsreklamer på tv här (är folk extra klantiga så dom måste ha saker o ting förklarat för sig?) Fast det är ganska skönt.. Roligare att kolla på hur man är säker än vad man ska äta för att inte ha ont i magen, vad man sak använda för att slippa rykor eller finnar eller vart man ska köpa kläder typ.. heh
Har bara kollat på tv en liten stund och har redan sett flera om att man ska använda smoke detectors, en om att man ska släppa fram ambulanser och en om att man ska tvätta allt som kommit i kontakt med rått kött. (Hahah, den sista var rätt go).

VÄSKAN VÄGDE INTE FÖR MYCKET FÖRESTEN! :D
hittade en redig våg att väga den på var 19.80kg så var nära men slapp gå michelin! ;)

Jag & Hanna är inte så säkra iaf  ;)

Dublin- historia lektion i affären

Publicerad 2010-09-13 13:09:36 i Allmänt,

Igår kom jag fram till Dublin, men då var jag så trött att jag inte orkade skriva nått!
Dock sov jag typ hela flygresan, var bara vaken under start och landning.
var underbart att träffa Marcus igen!! Men kändes typ lite konstigt också efter så lång tid!
Nu bor jag iaf i Dublin och det känns helt surreal! Är sjukt lycklig :D
Även om jag inte hunnit sett så mycket än så verkar det jätte fint här!!

haha, igår kväll gick vi till tesco för att handla lite mat, då fick vi en historielektion av en tant som berättade om hur vikingarna hade kommit till Irland och att det fanns med i Irländska myter och berättelser. hon sa också att namnet Nilsson och Karlsson ursprungligen var ord på Celtiska! Roliga saker att veta kanske! hehe


Ska snart försöka skaffa lite egna bilder jag kan lägga upp! :)

ont i håret

Publicerad 2010-09-11 17:37:38 i Allmänt,

Håller på att packa ihop de sista grejerna jag ska ha med mig när jag åker! Hoppas verkligen inte att väskan väger lika mycket som den ser ut att göra... litar inte riktigt på Elinas badrumsvåg och vill inte få övervikt! Då måste jag kanske packa ur väskan och klä mig som en michelingubbe... Hur snygga är dom? Jobbigt att det ligger saker överallt som skriker att de också vill följa med!! Så blir det bara tyngre och tyngre!


Härlig sista utgång med tjejerna från jobbet igår! Men dumma mig som drack vin, man får så jävla ont i huvudet av vin!! Ändå var jag duktig och drack jag en massa vatten till det och då borde det ju inte göra så ont? :)

Michelin jag?

Om

Min profilbild

Hillevi

Så går det till när en norrläning nystartar i Dublin.. och drar vidare till Barcelona :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela