hilleven

Pepp

Publicerad 2011-03-28 10:08:56 i Allmänt,

Jag är på super-bra humör idag! varför?
För jag kollade mailen och såg att jag fått post! vad för post?

MASSA SNUS! :D

Det hade väl gjort vem som helst super glad! Är glad för att det är riktigt fint väder ute också! Det har varit helt perfekt hela helgen. I går gick jag och Coffan en promenad och kunde lägga oss i en park och sola. Jätte mysigt. Helt underbart med så sommrigt väder! Sedan åt vi Indisk mat dessutom. Tipp topp! Behövdes en lugn och mysig helg efter kaos på jobbet i fredags. Då menar jag allvarlig kaos. nätverk nere globalt och inget ticket system att logga problemet i för att få en lösning. Plus att alla de mest kritiska systemen gick ner. Då är det knas. Var inte den roligaste dag jag haft på IBM.

I lördags hade Pablo, Marcus och Johan inflyttningsfest. De har flyttat till Ashtown och vi byggde ett högt sko-torn för att fira. Hehe ;) Annars har jag bara tvättat en massa i helgen, klädkaos i lägenheten nu.

Det 18:e kommer syster yster Ylva hit. Alla frågar, "är hon snygg" jag svarar "självklart" alla blir glada, jag säger "men hon har pojkvän", alla blir ledsna. Men själv är jag super glad! Det ska bli jätte kul att träffa henne och visa henne vart jag bor och hur jag har det här! Har inte varit hemma på ett halvår nu så saknar alla i familjen väldigt mycket. Ska själv åka hem något också och hälsa på! Men tror jag väntar tills det blir lite bättre väder hemma. Kaos när jag läser Sundsvallstidning och ser att det är hur mycket snö som helst hemma fortfarande.

Update:

Publicerad 2011-03-13 19:45:01 i Allmänt,

Hmm, har märkt att det var rätt länge sedan jag skrev något i bloggen... Jag har visst glömt av, inte lätt när man inte har något internet hemma. Har haft lite tid över till annat än jobb, äta och sova dessutom. Jo, jag har installerat The Sims 3 och spelat det en del också! Hehehe. Det är ett spela som jag är pretty damn good at.
Idag har vi slagit/sparkat på tvättmaskinen och hoppats på att det ska få den att fungera igen. Det gjorde det inte. Har bakat kladdkaka också som fick följa med till Cesar o Viktor! I går köpte jag en ny klänning som jag gillar en massa! Ska kanske ha den på jobbet imorgon :D Jag köpte ett par dojjor också som jag älskar!! Finns nog inte något bättre än att köpa skor! Inte för att jag kanske behöver några egentligen.. Lider ingen brist på dem precis..
Jätte jobbigt med söndagar. För är det söndag vet man att det snart är måndag och är det måndag så måste man till  jobbet. Jag behöver en semester!! Skulle vilja åka hem och hälsa på i Sverige, men det är så himlans kallt där! Tror jag väntar tills det blivit lite vår där också. Då åker jag hem, träffar familjen, äter svensk mat, dricker svenskt vatten. Köper snus, godis och träffar vänner! mm, vattnas i munnen att tänka på svensk falukorv, beasås, kebbabtarlik, tukisk peppar, pizza, chips och frukt! VILL ha svensk mat!!!

Inbrott

Publicerad 2011-03-01 19:30:02 i Allmänt,

Idag hade vi training på jobbet. Det var vettigt, bra att lära sig lite mer om qualtiy! Har haft en lugn helg, pysslade i fredags och sedan slappat. Igår när jag kom hem från jobbet hade det varit inbrott!! Se själv vilken röra de lämnade efter sig:

För det var verkligen inte jag. Jag lämnar aldrig någon röra efter mig på morgonen och min garderob är alltid så välstädad! Undrar bara varför tjuvarna inte tog något, varför stökade de bara till? ;)

Om

Min profilbild

Hillevi

Så går det till när en norrläning nystartar i Dublin.. och drar vidare till Barcelona :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela