hilleven

Huset bakom den lilla gränden.

Publicerad 2011-09-28 20:18:44 i Allmänt,

Knasig morgon för mig. När jag kom in på morgonen var det en massa personer som skrev och frågade mig olika saker. Jag hade druckit iste och kaffe och skrev till någon och tänkte just gå på toa när jag blev släpad till huddle istället. Helatiden under huddlen stod jag och tänkte (Skynda, skynda, skynda, måste, måste, kissa). Men allt drog ut på tiden. När mötet äntligen var över gick jag tillbaka till min dator eftersom jag tänkte svara på en sista grej någon skrivit. Men så hade projektledaren skrivit till mig att vi hade träning som redan börjat. Fick ringa in och koppla upp mot det direkt.. Sedan vart jag bara kvar där i två timmar..




Runt klockan ett idag hade jag gjort 15 av mina minst 46 som jag ska göra per dag. Bara för att jag fått en sån kaos morgon. Men sedan fick jag snus och kaffe vilket betyder mer energi. Rasade över ticket efter ticket och klarade mig trots allt med marginal. Söker en del jobb nu och har fått höra från ett. Hoppas på att det går vidare och att fler svarar. SKA FÖRSÖKA TA MIG TILL SPANIEN!

Igår tog vi ett sorgligt farväl av Cesars hus i Phibsboro. De flyttar alla ut nu och det känns jävligt konstigt. Har varit ett andra hem under hela tiden jag varit här och nu kommer jag aldrig mer komma tillbaka dit. Det är väldigt konstigt. Där man alltid varit välkommen, där man alltid hittat vänner att chilla med, där man fått sova över om man velat och alltid kunnat titta in utan att ens höra efter om någon varit hemma. Som farväl skrev vi hemliga meddelanden i skrubben under trappan. Som vi alltid kommer ha ett kärt minne av det huset kommer huset ha ett hemligt litet minne av oss


Skräbbekatt

Publicerad 2011-09-26 23:06:14 i Allmänt,

Åter är det måndag. Men jag är inte bitter. Har haft en trevlig helg med mega jamsession i fredags. Vi drog till grabbarna i Phibs, var väll cirka 10 pers och minst lika många (förmodligen fler) instrument. Så satt vi där hela kvällen och förde ett väldans oväsen (fast på ett bra sätt, vet dock inte om grannarna hade samma åsikt).

Jarnhem verkade inte överlycklig över att det var måndag däremot. Klarade bara av att vara kvar till klockan 12 innan han drog hem igen. Rätt klent :D

Idag hade Johan såna tatueringar man gjorde när man var liten. Du vet, sånna man lägger mot huden och sätter fast genom att blöta dem till de lossnar. Jag satt på Johans desk medan han klistrade dit en zoombie katt på min underarm. Jag roade mig sedan med att lura Coffan att jag hade gjort en riktig tatuering och skickade honom bilden nedan.



hahhaha, definitivt en godkänd måndag.

Effektivitet.

Publicerad 2011-09-22 21:40:59 i Allmänt,

Dagen hade kanske inte den allra bästa start någonsin. Började med att jag kom in på jobbet.  Grävde i väskan för att bli av med lite kopparmynt. Gick och fyllde en kopp med kaffe. Råkade trycka på koppen när locket inte var på ordentligt. Kokande hett kaffe på handen. Kaffespill över hela bänken och lite dripp dropp på golvet. Torkade upp. Fick sedan sitta med kalla saker och trycka på handen, för den brände som bara fan.

Senare blev dagen i alla fall lite bättre. Jag han med en hel del saker på jobbet och hemma fick jag nylagad mat direkt jag kom innanför dörren! Tur jag har min Christopher som alltid gör dagen lyckligare ♥
Ikväll har jag varit sjukt effektiv med en massa saker, så att jag faktiskt tycker att jag förtjänar att lägga mig framför TV:n med en spansk skräckfilm innan jag slummrar sött, glad över att veta att jobbet alltid är lite bättre och lättare på fredagar, glad över att jag har hela helgen framför mig.

Coffstinens

Publicerad 2011-09-17 19:49:29 i Allmänt,

Jag sitter och tråååkar och saknar. Det är inte alls särskillt kul när Christopher är i Sverige och jag är här. Dumt att vi inte tog semester samtidigt så det inte blev så vansinnigt lite vi träffas denna månad..

Jag har sysselsatt mig idag med att kolla på film och tvättat en väälda massa. Coffan hade tydligen inte palllat tvättat alls medan jag hade semester.. Hehe. Så det blev en del att tvätta. Känner dock inte att jag fått ut så mycket av denna lördag. Har funderat på att springa lite. Men så vet jag inte vart det går att springa här riktigt. Får fundera ut något och komma igång igen. Nu ska jag rycka upp mig och hitta på något skoj. Är ju trots allt en stor stad.

Kärlek till Dublin

Publicerad 2011-09-10 14:44:58 i Allmänt,

Idag har jag hunnit med en hel del fast än att det är lördag. Det är bara för att jag gick hem och däckade direkt istället för att gå ut eller så igår. Vaknade tidigt för att Christopher skulle dra till Sverige, lämnar mig alles ensammen. Men Roy och Alex är ju i alla fall här. Plus att jag har laddat ner The sims 3 med expansions. Hehe.

Efter att han hade åkt, sökte jag kanske det fetaste jobbet någonsin!! sedan duschade jag och gjorde mig i ordning, gick jag till banken, ändrade adress och fick papper på mina transaction details. Såg att jag verkligen hade fått min bonus som jag hoppats! UNDERBART.

Efter det gick jag till LUSH (fortfarande världens bästa butik) där köpte jag en ny Aqua Marina ansiktsrengöring och en jätte härlig peeling bodylotion! Vidare gick jag till ZARA och tänkte "nu ska jag köpa något riktigt färgglatt" så prövade jag bara två svarta plagg och resten i roliga färger. När jag gick ut hade jag köpt de två svarta plaggen.. Köpte en flat white på SPAR och gick sedan hem igen. Härligt väder, jätte mycket solsken. Ibland kan jag inte annat än att älska dublin. ♥

Hemma

Publicerad 2011-09-06 15:44:25 i Allmänt,

Tillbaka hemma i Dublin Ireland. hade ungefär jätte dålig resa, förutom att jag han i tid överallt utan förseningar och utan krockar /Kracshar. Men fick vänta och vänta och vänta på flyget. I hundra år kändes det som. Kunde inte somna heller så var mega trött när jag väl kom fram. Somnade kanske en halvtimma på flyget men åkte ju med världens sämsta flygbolag ryan air, så de satt igång reklamer (med så hög volym att man var tvungen att hålla för öronen för att inte få ont i dem) ungefär var tionde minut. Idioter.

När jag kom fram och hoppade av bussen spöregnade det och jag gick hem i blött väder. men var fett glad ändå, kul att träffa alla. Skyndade mig att färga håret innan Coffan kom hem så jag såg lite normal ut också. men det vart mega mörkt, fast gör väl inte så mycket. Inte så illa som jag trodde att vara tillbaka på jobbet heller. Förutom att jag är fett långsam när vanan att göra saker megasnabbt försvunnit. har inte gjort så mycket som jag borde. Men är jätte monsterförkyld också så kan skylla på det med. Holländarna har iaf jävligt rätt i en sak btw:

Näst sista..

Publicerad 2011-09-03 13:46:43 i Allmänt,

Fortsätter att njuta av de sista semester dagarna. Igår lagade vi en god middag (eller ja mamma gjorde, jag hjälpte till med tsatsikin). Det blev stekt kyckling, ungsstekt potatis och morötter, små baguetter, tsatsiki och rödvin. Väldigt gott och mysigt. På kvällen kom Johan och Nattaya hit och de ska tydligen försöka plocka lingon i skogen nu. Jag vill fiska, det tycker jag man ska göra om man har semester och det är fint väder. imorgonkväll tar jag tåget från Ånge och åker till Stockholm för att flyga hem till Dublin på måndag. Känns konstigt att semestern är slut men det känns ändå som att jag varit hemma mycket mer än bara två veckor.

Knäckebröd & Snus

Publicerad 2011-09-01 14:35:09 i Allmänt,

Idag när jag vaknade gick jag upp, malde kaffebönor och serverade mig själv en underbar kopp med espresso. Nu håller jag på att göra ännu en. Finns det något godare än Espresso på nymalda bönor? Det bästa med att vara på semester hemma i härliga Sverige (förutom att träffa familjen) är garanterat maten och snusen! Knäckebröd är så gott och fil! Hur har jag klarat mig utan det så länge??


Glada nyheter från jobbet, samt några dåliga (som vanligt) men åtminstone kommer det inte vara någon panik när ja kommer tillbaka. Njuter mer av semestern av att veta det!

Om

Min profilbild

Hillevi

Så går det till när en norrläning nystartar i Dublin.. och drar vidare till Barcelona :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela