hilleven

Sista dagen som helpdeskagent

Publicerad 2011-06-29 18:01:06 i Allmänt,

Idag var min sista dag som helpdeskagent. Så underbart jävla skönt. Imorgon  går jag över till IMAC och jag får dessutom ta med mig min dator dit. Efter nio månaders slit slipper jag den här skiten. Idag min sista dag passade jag på att göra ett dunderbra ärende åt mig själv.



Midsommar!

Publicerad 2011-06-26 16:41:03 i Allmänt,

Det blev trots min negativitet tillslut en riktigt bra midsommar i fredags. Vi lagade köttbullar med mos som var riktigt gott. Sedan drog vi ut och levde rövare på Dublins klubbar. Klockan ett på natten dansade vi runt spiran. Så vi hade åtminstone världens största midsommarstång. Vi dansade små grodorna och prästens lila kråka. Några polare filmade och vill så se den filmen. Själv filmade jag innan själva dansen och sedan dog min kamera.. Fast den filmen är hillarious ändå. :)

Midsommar bilder:















midsommar?

Publicerad 2011-06-24 19:05:38 i Allmänt,

Nej det känns knappast som midsommar idag. Jag har sån fruktansvärd hemlängtan och skulle gett mycket för att få vara hemma och fira med familjen. Istället blir det middag med vänner och sedan Magnus Betnér. Det blir nog också roligt och så. Men känns ändå inte så midsommar aktigt. Vi borde ha kransar och hänga med kusiner.

Igår hade vi en hejdå middag för lille Vidals som åker till Gbg för att börja jobba på superjobb. Det är sjukt trist och känns jätte konstigt att han dra hem. Alltid tråkigt när någon åker men nu gäller det ju Vidals! Kolla vilka tjockisar vi är på första bilden.





Långhelg

Publicerad 2011-06-23 16:32:56 i Allmänt,

Jag vet att det var ett tag sedan jag skrev. Men det är för att min dator fuckat upp sig helt. Hårdvarufel, kapputt gick ej att laga sladden och så jävla störigt när den glappar hela tiden.
Nu har jag helg. Det är as skönt, jag har bara legat och latat mig och börjat plugga html. Planen var att jag skulle ta mig hem till Sverige över midsommar. Den planen sprack eftersom det inte fanns några flyg att ta sig hem med :( Ville verkligen hem o träffa familjen!

Bye, bye Vista Enterprise

Publicerad 2011-06-14 20:37:27 i Allmänt,

Har köpt en extern hårddisk. Nu håller jag på att överföra alla mina filer till den.

Efter cirka en timma:


Efter detta ska Alex ta sig en titt på mina glappa sladdar och när det fixat sig (litar på att det gör det) så ska jag smälla om hela datorn och på det byta ut Vista mot Windows 7. FETT

Matrix maraton

Publicerad 2011-06-10 00:02:34 i Allmänt,




Jag kan helt ärligt säga att jag aldrig sett hela filmen av någon av Matrix filmerna. Jag har sett delar av dem flera gånger men aldrig hela. Så var jag hemma hos Johan och där hade vi värsta Matrix maraton medan jag brainstormade och gjorde uträkningar. Såg alltså inte så mycket av filmerna denna gång heller. Märkte bara att vissa saker är sjukt fult gjorda i dem.

Jag och John Blund

Publicerad 2011-06-08 18:14:01 i Allmänt,



Igår var det meningen att det skulle bli mongolisk middag och sådana grejer. Men jag gick hem till Coffan och så vart det så mycket folk där att jag (efter en slitsam dag) tänkte att jag skulle vila en liten stund i sovrummet. Så somnade jag och vaknade inte föräns det var dags att gå till jobbet igen. Väldigt djup sömn med många drömmar och vaknade inte en enda gång under hela natten. :)

Idag hade jag däremot en massa energi! Jag hade gjort 117+ mail idag när jag gick hem och dessutom en hel del samtal. Hade rätt trevliga samtal också så det var lugnt. Halvtimma satte jag i övertid också, men nu ska jag slappa med pizza och någon film/serie som heter "mannen under trappan" återstå att se om den är bra men det har jag hört att den ska vara. Återkommer med info. ;)

SovKaos.

Publicerad 2011-06-07 19:53:45 i Allmänt,

Jonathan och Jerming claimar att jag var uppe och gick runt i lägenheten i natt. Vid tre och senare. Jag har inget minne av det och vet inte om de försöker mindfucka mig eller inte. Det skulle i alla fall vara läskigt om jag hade gjort det. Men fan läskigare för dem att ha en sovande Hille som trippar runt i korridoren. Idag var det tisdagskaos på jobbet. Slut på lov för både mig och våra användare. Det betyder att hälften av alla har låsta konton eller har lösenord som gått ut. Samt att alla ringer tillbaka på ärenden som vi lagt i pending under helgen. Det var verkligen kaos.

Nu chillar jag hemma hos Coffan med Daniel, Axel, Alex och Emelie. Firade att jag överlevde dagen med en burgare. Jag är lite hjärdöd efter en och en halv timmars övertid och stress. Men veckan är åtminstone mycket kortare utan dumma måndag! HURRAY. :D

Tillbaka till verkligheten

Publicerad 2011-06-07 01:30:50 i Allmänt,

Jag har haft en helt underbar långhelg med gamla vänner och nya. Har varit ledig fredag och måndag så helgen har varit riktigt lång och dessutom har det varit fint väder. Lördagens upplevelser var mer än jag någonsin hade kunnat fantisera om och jag har träffat många sköna människor. Igår var det mys med pizza, musik, polare och filmer. Idag avslutade vi helgen med att grilla på taket. Nu måste jag bara ladda telefonen tills det är möjligt att starta den, sedan ska jag lägga den på andra sidan rummet så jag kommer upp imorgon. Börjar klockan sex, vilket betyder att jag inte har många timmar på mig att sova ut.

 

Jag solar i kallingar.

 

kaos i hallen.

Grillar vi politik?

 

 

Daiel får käftsmäll av Emelie.

 

Coffan skriver texter.

Irish Museum Of Modern Art

Publicerad 2011-06-03 20:45:09 i Allmänt,

Har haft den skönaste dagen på länge. Fredag, stekande varmt och ledig. Jag Johan och Ted firade ledigheten med att först sitta och njuta av kaffe på en uteservering i stekande hetta. Sedan åkte vi till Irish museum of modern art de hade en jätte stor, fin park och Frida Kahlo utställning. Riktigt lyckat.

 

 

 





 

Sedan stekte vi lite i solen med glass innan vi åkte hem igen. Nu har jag städat i lägenheten och så lyssnar vi på Håkan Hällström, som alltid ger sommarkänsla. Nu drar jag på finklänningen och drar bort till Smithfield och Coffans inflyttningsfest.

Stress, stress och hybris

Publicerad 2011-06-01 20:47:21 i Allmänt,

När man sitter med en mailbox och ser cirka 160 mail av vilka kanske 80 procent innehåller ordet URGENT! Händer det ibland att man blir lite stressad. Särskilt om man samtidigt måste hoppa in och ta samtal eller springa bort och hjälpa någon. Sedan sitter man där och fixar mail efter mail men mängden i inboxen minskar aldrig. För på az sitter där en väldig massa folk som har problem med en väldig massa olika saker. Jag ska försöka sluta ha sådana dagar som denna då jag överarbetar och kommer hem helt slut, däckar i sängen och drömmer om mer arbete.

 

Idag när jag och Jerming kom hem från jobbet skulle vi gå in i lägenheten. På vägen upp går där en gammal, gammal tant bakom oss. Tanten kör en ännu äldre barnvagn som är helt tom. Hon gör konstiga harklande ljud. Bakom tanten går en man i busschaufförskläder. Han har jag sett förut och tyckt att han är läskig. Idag gick han och visslade på temamusiken till hostel filmerna. Vi gick hem och låste dörren.

 

Var förutom allt stressande en helt okej dag på jobbet. Hade riktigt kul med att lura min lilla skånska deskmate Wiktor. Jonathan ringde min telefon för hans citrix inte fungerade. Sedan satt jag och pratade med honom och sa de konstigaste grejerna så Wiktor (som trodde jag pratade med en kund) freakade. Jag sa ”kan du göra det där konstiga ljudet du gjorde förut?” Jonathan sa ”ÖWHULALALHÖHÖHGGAAAH” och Wiktor flippade. Epik

 


http://sv.wikipedia.org/wiki/Storhetsvansinne

 

Om

Min profilbild

Hillevi

Så går det till när en norrläning nystartar i Dublin.. och drar vidare till Barcelona :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela