hilleven

OMG IT'S VADER!!

Publicerad 2012-07-30 20:04:51 i Allmänt,

 
Hahahahh jag kan vara såå roligt ibland på jobbet.
 
Jag tror jag fick värmeslag idag på väg hem från jobbet. Lång promenad och kom hem helt yr och varm.
 
Nu känner jag mig lite lustig. Jag borde egentligen plugga spanska eller träna på träningen jag ska hålla, eller något annat sånt produktivt. Men jag är törstig och orkar inte röra mig ur sängen. Latslag snarare.
 
 

Sagrada Familia

Publicerad 2012-07-29 21:01:28 i Allmänt,

 
 
Jag har blivit nästan blond igen som ni kan se. Det är främst på grund av allt klor i vattnet och ständigt solsken. Jag behöver klippa mig så mycket, men just nu tillåter inte ekonomin att jag ens fönstershoppar.
 
Flyttade förra veckan in i en ny lägenhet i Sagrada Familia. Jag trivs jättebra, lägenheten är jättestor!!!  (För priset). Området är också bra, jag får nu mera en jätte mysig morgonpromenad till jobbet. Går förbi ett litet café på vägen och kan köpa kaffe med croissant. En dag gick jag förbi en fotbollsplan, där var några måsar som sprang runt och lekte med en falk eller nån annan sorts rovfågel.
 
Till helgen kommer Elina hit, det ska bli jätte, jätte roligt att träffa henne! Innan dess ska jag hinna till IKEA och handla upp en del av lönen.. Om jag någonsinn får den!! Ser så mycket fram emot att få inreda! Har varit så less på att sedan jag flyttade från Sverige, alltid bott i möblerade lägenheter. NU JAG SKA BESTÄMMA SJÄLV! :)
 
Nedanför min gata i stan:
 
 
 
 
 
 
 
 

Om

Min profilbild

Hillevi

Så går det till när en norrläning nystartar i Dublin.. och drar vidare till Barcelona :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela