hilleven

Living the dream.

Publicerad 2011-12-20 23:31:09 i Allmänt,

Det är roligt, i Dublin var kanske 80% av alla svenskar jag kände, egentligen skåningar. Här i Barcelona har jag träffat mest Svenskar från mina hemtrakter! Östersund, Härnösand och Sundsvall bland annat! Markus och jag kom till och med fram till att vi träffats förut! Se så vackert Barcelona är! Jag börjar bli helt OK på mina rullskriskor också!

Living the dream ♥


L'aquarium Barcelona

Publicerad 2011-12-20 22:57:56 i Allmänt,

Idag var jag, Coffan, Markus, Thomas och Daniel på:



Det fanns en massa roliga saker där. Hajar, pingviner, snäckor, bläckfiskar och massa andra roliga fiskar. Det var riktigt ballt. Fast lite läskigt när Daniel sa "tänk om glaset skulle gå sönder" när vi gick under hajarna..






















utan internet..

Publicerad 2011-12-19 17:12:31 i Allmänt,

Nu börjar det klagas på att jag inte bloggat nått på länge. Men det är svårt att hinna med när man inte har något internet. Vi har inte hunnit skaffa något och har inte pengar till det heller efter allt vi var tvugna att lägga i depostion på lägenheten. Jag får sjukt mycket hemlängtan nu när det är så kort tid kvar till jul. Det är så mysigt att fira med familjen. Saknar vännerna från Irland också, som jag firade julen med förra året.

 
Nu är vi hemma hos några kompisar, trapporna upp till deras lägenhet får en nästan att önska att man gjort lumpen eller nått. Sjukt slingriga, smala, avnötta och jobbiga, tror det är meningen att de ska fungera som någon sorts hinderbana för soldater eller nått... Men vi ska äta middag och det luktar så gott att det känns värt! ;)

Gliiidare

Publicerad 2011-12-07 23:19:08 i Allmänt,

Något som jag knapp tycker är värt att skriva (med tanke på bilden nedan) är att vi haft en väldigt mysig dag!! Började med att våran teamleader ringde och sa att nätverket låg nere på jobbet och att det inte var någon mening med att vi kom in. Sedan åt vi stor frukost med Marcus, Biggie, Jens och Thomas. Plus morgon chill på standen ett tag.


Efter det har vi varit sjukt aktiva!!! JAG GJORDE VÄRLDENS BÄSTA KÖP, jag svär! KÖPTE MIG EN HOBBY! Nu kommer vi glida runt i Barcelona på allvar! Världes bästa skatestad så Coffan köpte en bräda, men jag tyckte nästan mitt köp var fetare ;)


Har dessutom hunnit med att köpa en massa grejer till hemmet, nu har vi nästan allt vi behöver och har inte alls behövt lägga ut mycket pengar! Har gått runt mycket idag, till och med köpt hantlar och sedan skateat längs strandpromenaden nedan vår gata.

Akustisk Epiphone

Publicerad 2011-12-06 21:21:58 i Allmänt,

Idag infriade jag mitt löfte och efter en tur till Plaza del Sol köpte jag gitarren jag lovat Christopher. Han var självklart med och prövade och vi hittade en som passade perfekt. Nu sitter vi hemma hos Jens och Coffan har redan börjat leka med gitarren. Det är både bra för mig och Christopher, för nu är han jätte glad och jag vet att han har saknat att spela mega mycket. Det vet jag hur det käns och så kan vi ju inte ha det ;)



Idag har vi varit lediga eftersom det är röd dag i Spaninen. Varför det är röd dag har jag ingen aning om. Förmodligen födelsedag för någon fotbollsstjärna ;) hehe, nej men nått juligt kanske. Igår gick vi ut med en del från jobbet. Vi var på en irländskpub. Heheh. Sedan skulle vi gå till en annan pub, men att promenera med en grupp på kanske 15 människor lyckas inte bra, särskillt inte när folk har druckit, så vi han inte in på något fler ställe. Men vi hade lika kul på vägen, jag fick till och med cykla!!

PS: Ska lägga ut lite bilder på lägenheten snart, visa upp hur vi bor! :)

Helg

Publicerad 2011-12-04 20:03:47 i Allmänt,

Sedan i torsdags har vi hunnit med en del! Vi har flyttat in i vår lägenhet och jag gillar den verkligen!! Tur att vi äntligen hittade något som kändes rätt och SÅ JÄKLA SKÖÖNT att äntligen ha ett hem igen!!! I torsdags började vi ringa våra första samtal på jobbet och både jag och Cofffan gjorde våra första sales, på fredagen var jag nojig och dagen var jobbig. Inte förän sista halvtimmen fick jag lite flyt och fick två sales men, man är ju nybörjare och två är bra för att vara första riktiga dagen! ;)

Vi har haft en sjukt nice helg!! Har chillat och glidit runt i staden lite med polare från jobbet. I lördags storhandlade vi och i dag har vi spenderat lite tid på stranden! Vi har dessutom hittat ett ställe som gör helt sjukt god kebab! Jag har allvarligt inte ätit riktigt god kebab sedan sommaren 2010! Snacka om att jag har saknat det!





Ps: vi kan se stranden från vår balkong! ;)

Julpynt & Palmer

Publicerad 2011-12-01 11:02:43 i Allmänt,

Barcelona är så sjukt. Igår snurrade vi bara runt i staden. Jag Coffan och en massa andra som går training med oss på jobbet. Vi gled runt i staden, så mycket att se, så mycket att höra. Slutade med att vi satt i hamnen under palmer. Barcelona är helt underbart. Är sjukt mycket julpynt överallt nu, hela byggnader är täckta av lampor och sånt. Hade en rolig kväll och under dagen han vi med att skriva på kontraktet för lägenheten vi flyttar in i imorgon.

Med lägenhet fixat känns det inte som om det finns så mycket mer att oroa sig över och jag kan äntligen slappna av och bara njuta av allt!! Snart blir det jobb och där stannar vi tills nio ikväll, ska få ringa våra första samtal idag! :o

Om

Min profilbild

Hillevi

Så går det till när en norrläning nystartar i Dublin.. och drar vidare till Barcelona :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela