hilleven

Dröm

Publicerad 2011-01-28 17:47:37 i Allmänt,

Jag är nog en av de människor som har de konstigaste drömmarna av alla. I går när jag låg och feberyrade hade jag nog stördare dörmmar än någonsinn. Jag drömde en blanding av skräck och komedi drömmar. Några av drömmarna var också as läskiga då jag drömde dem, men i efterhand enbart komiska. Tillexempel drömde jag att jag vaknade med jobbtelefonen i sängen! Den låg där helt klumpig och intrasslad.

Jag hade råkat trycka på en massa knappar och manpower tog in mig på samtal för att de misstänkte att jag busringt med telefonerna. Skulle jag busringa så skulle jag busringa och säga att jag råkat svälja min securid dosa! Hehehe, det skulle vara sjukt roligt om någon skulle råka göra det!! Idag har varit en jätte bra dag! För jag är mycket mindre sjuk och det har gått fint på jobbet! Plus att jag fick reda på något jätte bra som gjorde mig gla!! ♥


Nu har vi beställt från dominos för att fira!



nom nom nom

Gods of the arena

Publicerad 2011-01-26 18:22:12 i Allmänt,

Jag AVSKYR att vara sjuk.

Fast när jag tänker efter så är det kanske inte någon som gillar det. Det skulle möjligtvis vara hypokondriker. Men det är ändå inte roligt att ha ont, feberyra, hosta och förlora pengar för att man måste stanna hemma från jobbet!! När jag blir stor ska jag uppfinna starkare immunförsvar. Jag har en teori om att dricka klor gör så att man blir sjuk. (det är alltså inget jag gör med flit, utan det ingår helt enkelt i kranvattnet här borta). Finns nog nästan inget så bra som svenskt vatten. Eller jo, skulle jag välja så har jag nog hellre klor i kranen än att vara utan snus. Är det sorgligt?

Hur som helst
Den nya säsongen av Spartacus är här!! Det är kanske världens bästa serie. Överdrivna effekter, för mycket naket och extremt mycket våld! Man kan inte missa den! Nu måste jag bara titta om hela blood and sand innan jag ger mig på Gods of the arena, så att det hela bli något så när logiskt för min roomate som inte sett det innan. Vad nu någon kan ha för konstig anledning till att inte sett Spartacus?



Nu ska jag återgå till att tycka synd om mig själv över att vara sjuk.

Svettapa

Publicerad 2011-01-25 18:15:55 i Allmänt,

Här kommer en liten bild på en svettapa.



och gnäll inte på att svettet är gult.

Jag har en kompis som heter Tanninen som säger att jag är en svettapa. Så jag ritade denna bild. Men så säger folk "men svett är inte gult" men jag har faktiskt ingen svettfärg på min telefon. Någon föreslog att det skulle vara blått, men jag vet inte om jag tycker det är så mycket bättre. Tanninen tycker det ska vara svart. För det är anledningen till att han kallade mig det! En svart prick på min kudde! Vet han inte att tjejer använder smink? och att smink till stor del omfattar svarta färger. Men det är ok, han får kalla mig det om han vill för han är ändå en underbar person som hjälpt mig en massa. Tack så mycket för alla snack ♥
(plus att jag kan kalla honom dumma saker tillbaka)

Nu ska jag skriva om något lite trevligare!

En dag när jag var på väg till jobbet blev jag jätte lycklig! Solen tittade fram, för första gången på riktigt länge sken den hur mycket som helst och var helt varm också! Det piggade upp mig så mycket att jag var tvungen att ta random kort med mobilen.




Hemma sjuk.

Publicerad 2011-01-25 15:45:07 i Allmänt,

Ligger hemma i sängen vrålsjuk.
Alla verkar vara lite småsjuka på jobbet nu. Själv har jag varit sjuk sedan i lördags och igår kämpade jag mig igenom en dag på desken. Idag höll jag ut tills jag insåg att jag var helt oförmögen att förstå något av det jag hade framför mig på skärmen. Inte för att jag tror en cykeltur genom Irländsk-regnskur kommer göra mig friskare.. Men nu är jag hemma nerknölad i sängen. Kommer däcka så snart världen slutar snurra och då kommer jag sova resten av dagen, med stil! Igår städade jag min desk lite, det behövdes för efter att i tre dagar glömt att städa rätt efter mig såg det ut såhär:



Katarina borde också städa sitt skrivbord, hon har alldeles för många män i bakgrunden.



Kaosartad dag
Var det i alla fall idag, även om det lugnat ned sig lite lagom tills jag bestämde mig för att försöka ta mig hem. Det började med att remedy (vårt ticket system) slutade fungera. Utan det är vi rätt så handikappade. Webremedy låg också nere och backup loggningsystemet var det tydligen ingen som tänkt på att ge oss access till. Toppen. Sedan gick en massa applikationer ner. High Sev chatten har nog aldrig varit aktivare. Tillslut började nätverken i Sverige ett efter ett gå ner. Kaaoos tills det var kirrat. Vet inte hur de loggade tickets på det dock :)

Idag ringde det en person till mig och sa att den ville lägga en Sev 1:a och att den hette Jay-Z! Marcus påstod dock att den hette Jayshi eller nått sånt.

Myntat

Publicerad 2011-01-12 14:54:06 i Allmänt,




Jävla Euro, mina fickor och handväskor är konstant fyllda med dessa små värdelösa jävlar.

Död åt mynten.

Gissa maten, leken

Publicerad 2011-01-11 15:41:19 i Allmänt,




Gissa vad detta är.
Skulle du äta detta?
Inte jag  heller.
Du gissade fel
Det är Jonas försök till att värma en pizza.



Han fick ont i magen.
Stefan drog till med en vild gissning.
att man får ont i magen av att äta deg.



Denna bild hade inget med saken att göra.
men den är rolig.

Training

Publicerad 2011-01-08 11:28:50 i Allmänt,

PUSS



längtar efter min honey som åkt hem till kalla Sverige.

Idag sitter jag på jobbet trots att det är lördag. Vi ska äntligen få mer training! Det gör det värt att sitta här en lördagsmorgon! Gillar att lära mig saker och hoppas det blir genomgång på en massa saker som jag vill lära mig att göra rätt! Tidigt i morse drömde jag att jag försov mig och fick en no show. Därför vaknade jag varannan minut mellan 4 och 7 av att jag kollade på klockan och hade panik för att jag trodde drömmen var sann. Men det var lugnt, gled hit på cykel i tid!! Andreas har fina lutviga rosa vantar. Allt rosa är bra.

FYI: Idag flyttar jag till T-town!!

Arbetsskadad

Publicerad 2011-01-07 13:56:05 i Allmänt,

PUSS




Tidigt i morse hörde jag någon prata. Jag slänger mig panikslaget upp ur sängen och undrar vart fan datorn är. Då jag inte kan se någon dator hittar jag en kajalpenna och ett kvitto. Sedan inser jag att jag ligger hemma i sängen och att det är väckarklockan som pratar.. Inte en kund... Men fiffigt av mig att yrvaket skita i att jag inte har någon dator och vara redo att hjälpa kunden och logga ärendet med kajalpenna och kvitto!! Eller? SuperHille, alltid redo att hjälpa.


Det gör det ändå inte gulligt att kallas äckelget? ;)

En såndär mössa, vad kallar man dem...

Publicerad 2011-01-06 10:12:31 i Allmänt,

Nu är det ett tag sedan jag hade tid att skriva senast.. Eftersom vi inte har internet och jag har varit ledig.. Tills i måndags, men det har varit för busy på jobb för att skriva. Jag har i alla fall haft en helt underbar nyårshelg med min Hanna! Vi har haft så mycket kul, så glad att hon bestämde sig för att åka till mig över nyår! Kommer lägga upp lite inlägg om våra äventyr senare. Nu tänkte jag bara påminna om att jag faktiskt lever :) Hehe. Jag har köpt världens kanske bästa mössa. Men SUCK vilken nit, Andreas var ju mycket snyggare i den än jag var!!



Ja alltså, blider på mig med den på kommer senare så man kan jämföra.

That's all for now.. PS: för ovanlighetens skull flyttar jag igen. Hurray!!

Om

Min profilbild

Hillevi

Så går det till när en norrläning nystartar i Dublin.. och drar vidare till Barcelona :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela